Start verkoop

11-09-2018

Helaas moeten wij berichten dat de start van de verkoop van de 11 woningen in Valleipark niet dit voorjaar gaat plaatsvinden zoals eerder verwacht. Dit komt omdat er bezwaren zijn ingediend op zowel de omgevingsvergunning voor de kap van enkele bomen als de omgevingsvergunning voor het bouwen van de woningen. Omdat het lastig is om in te schatten wanneer de bezwaren bij de Rechtbank worden behandeld weten wij op dit moment nog niet wanneer de verkoop van start kan gaan. Na de zomervakantie verwachten wij weer een nieuwsbrief te kunnen versturen met hopelijk wat meer informatie over de planning. Mocht er in de tussentijd toch nog iets veranderen dan houden wij je uiteraard op de hoogte.

Helaas moeten wij berichten dat de start van de verkoop van de 11 woningen in Valleipark niet dit voorjaar gaat plaatsvinden zoals eerder verwacht. Dit komt omdat er bezwaren zijn ingediend op zowel de omgevingsvergunning voor de kap van enkele bomen als de omgevingsvergunning voor het bouwen van de woningen. Omdat het lastig is om in te schatten wanneer de bezwaren bij de Rechtbank worden behandeld weten wij op dit moment nog niet wanneer de verkoop van start kan gaan.

Na de zomervakantie verwachten wij weer een nieuwsbrief te kunnen versturen met hopelijk wat meer informatie over de planning.

Mocht er in de tussentijd toch nog iets veranderen dan houden wij je uiteraard op de hoogte.

Terug naar overzicht